Programma 

De regionale conferentie ‘De toekomst is nu!’ kent een ochtend- en een middagprogramma.

Het ochtendprogramma is vooral gericht op bestuurders, managers en beleidsmedewerkers. De deelsessies in het middagprogramma richten zich vooral op uitvoerende jeugdhulpprofessionals. Het is echter ook mogelijk om je aan te melden voor de gehele dag.

Het plenaire gedeelte van het ochtendprogramma is via een livestream te volgen voor de deelnemers die zich alleen inschrijven voor het middagprogramma. Dit plenaire gedeelte bevat bijdragen van Kavita Parbhudayal, voorzitter van het Bestuurlijk Overleg H10-gemeenten en wethouder van de gemeente Den Haag, Rob Gilsing, lector Jeugdhulp in transformatie bij De Haagse Hogeschool, en Mascha Struijk, Jeugdhulpprofessional Vanuit Je Hart en winnaar van de Positivity Award voor de meest positieve onbekende Nederlander.

Zowel in het ochtend- als in het middagprogramma zijn er twee rondes met deelsessies vol bevlogen sprekers, inspiratie en ontmoeting. Uiteraard is er ook voldoende tijd voor het bijpraten met het netwerk, onder het genot van een kopje koffie/thee, lunch en/of borrel!

Via onderstaande link kun je het programma inzien.

Programma van de hele dag, klik hier

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren